Web Analytics Made Easy - Statcounter

امکان تحصیل با هزینه‌های نسبتا مناسب در کشور کانادا 

سالانه بسیاری از دانشجویان بین‌المللی برای ادامه تحصیل به کشور کانادا مهاجرت می‌کنند. این کشور به دلیل سطح کیفی بالای دانشگاه‌های خود و فراهم کردن امکانات آموزشی و رفاهی برای همه دانشجویان بین‌المللی و کانادایی، یک مقصد بسیار خوب برای ادامه تحصیل و زندگی به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه‌های مهاجرت و ادامه تحصیل در کانادا نسبت به کشورهایی مثل انگلیس، نیوزلند و استرالیا مقرون به صرفه هستند. با ما در این مطلب همراه باشید تا به بررسی هزینه‌های تحصیل در کانادا بپردازیم. 


هزینه‌های تحصیل در کانادا 

کشور کانادا یکی از مقصدهای محبوب برای ادامه تحصیل به شمار می‌رود. چرا که سطح کیفی آموزش و هزینه‌های آن به نسبت کشورهای دیگر پایین‌تر بوده و این کشور دارای جامعه‌ای با ملیت‌ها و فرهنگ‌های متفاوت است. اما برای افرادی که قصد مهاجرت و ادامه تحصیل در کانادا را دارند این سول پیش می‌آید که هزینه تحصیل در کانادا چقدر است؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که هزینه تحصیل در کانادا با توجه به یک سری از فاکتورها ممکن است متفاوت باشد. این موارد شامل شهر و ایالت محل تحصیل، همچنین مقطع و رشته تحصیلی می‌شود. 

هزینه تحصیل در دانشگاه‌های کانادا حداقل  چیزی در حدود 16 هزار تا 17 هزار دلار در سال خواهد بود. البته حداکثر این هزینه ها ممکن است تا بازه 35 هزار تا 50 هزار دلار باشد. به طور معمول، هزینه تحصیل در دانشگاه‌های برتر کانادا چیزی در حدود میانگین 20 هزار تا 26 هزار دلار خواهد بود. البته دانشگاه‌هایی هم در کانادا وجود دارند که شهریه آن‌ها کمتر از 10 هزار دلار است.

نکته‌ای که باید بدانید این است که به غیر از هزینه شهریه یک سری هزینه جانبی هم وجود دارد. این موارد شامل هزینه ثبت‌نام، خرید کتاب، پرداخت حق بیمه، لوازم‌التحریر و موارد دیگر می‌شود. لازم به ذکر است که این هزینه‌های جانبی حدود 2 هزار تا 6 هزار دلار خواهد بود. اما برای آگاهی دقیق‌تر از هزینه‌های تحصیل در کانادا باید هر مقطع تحصیلی را جداگانه مورد بررسی قرار دهیم که به شرح زیر هستند: 

هزینه تحصیل مقطع مدرسه  

هزینه تحصیل مقطع کارشناسی 

هزینه تحصیل مقطع کارشناسی ارشد 

هزینه تحصیل مقطع دکترا و فوق دکترا 

هزینه تحصیل در مدارس کانادا 

در کشور کانادا مدارس به دو بخش دولتی و خصوصی تقسیم می‌شوند. دانش‌آموزان به دلیل اینکه زیر سن قانونی هستند باید این تصمیم را بگیرند که می‌خواهند در خوابگاه ساکن شوند یا با خانواده‌هایی که دولت کانادا در زمان پذیرش دانش‌آموز تعیین کرده، زندگی کنند. با توجه به این دو گزینه هزینه تحصلی در مدرسه متفاوت خواهد بود. 

هزینه تحصیل در مدارس دولتی کانادا برای شهروندان این کشور رایگان است. اما دانش‌آموزان بین‌المللی باید حدود 7 هزار تا 15 هزار دلار در سال برای پرداخت شهریه مدارس کانادا هزینه کنند. طبیعتا این هزینه‌ها در مدارس خصوصی بیشتر است. دانش‌آموزانی که تصمیم به زندگی در کنار خانواده‌های تعیین شده توسط دولت کانادا گرفته‌اند باید حدود 800 تا 1200 دلار در ماه هزینه پرداخت کنند. 

هزینه تحصیل مقطع کارشناسی در کانادا 

همان‌طور که قبلا اشاره کردیم، هزینه تحصیل در دوره‌های آموزش عالی با توجه محل تحصیل و رشته انتخابی متفاوت است. بعد ازاخذ ویزای تحصیلی کاناداو داشتن شرایط ورود به مقطع کارشناسی یعنی نمره آیلتس 6 و دیپلم مدرسه، باید هزینه‌های تحصیل در این مقطع را در نظر بگیرید. در چند سال گذشته این هزینه‌ها برای دانشجویان کانادایی حدود 3.3 درصد و برای دانشجویان بین‌المللی حدود 6.3 افزایش پیدا کرده است. 

دانشجویانی که شهروند کانادا هستند باید در سال چیزی در حدود 6800 دلار تا 7100 دلار هزینه پرداخت کنند. اما این هزینه‌ها برای دانشجویان بین‌المللی بیشتر خواهد بود. چهار رشته دامپزشکی، دندان‌پزشکی، حقوق و داروسازی نسبت به دیگر رشته‌ها هزینه بیشتری دارند. به طور کلی هزینه تحصیل مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های کانادا برای دانشجویان بین‌المللی با توجه به رشته انتخابی، در بازه حدودی 20 هزار دلار تا 65 هزار دلار در سال خواهد بود. 

هزینه تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در کانادا 

با ویزای تحصیلی کانادا و گذراندن دوره کارشناسی و واجد شرایط شدن برای مقطع کارشناسی ارشد، می‌توانید با در نظر گرفتن هزینه‌های این دوره تحصیلات خود را ادامه دهید. طول دوره مقطع کارشناسی ارشد در کشور کانادا یک تا دو سال است. همچنین هزینه تحصیل در این مقطع نسبت به کارشناسی کمتر خواهد بود. میانگین هزینه تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در کشور کانادا در سال 2021 در حدود 17800 دلار کانادا بود. اما این هزینه افزایش زیادی داشته است. در حال حاضر هزینه تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در کانادا با توجه به رشته مورد نظر در بازی 10 هزار دلار تا 67 هزاردلارمتغیرخواهدبود. 

هزینه تحصیل مقطع دکترا و فوق دکترا در کانادا 

برای تحصیل در مقطع دکترا باید مدارک لازم را در اختیار داشته باشید تا بتوانید در این دوره به تحصیل بپردازید. هزینه‌های تحصیل مقطع دکترا در کانادا به طور میانگین چیزی در حدود 20 هزار دلار خواهد بود. با توجه به اینکه دانشجوی مقطع فوق دکترا، در ‌ازایپژوهش‌ها و دوره‌ای که می‌گذراند حقوق دریافت می‌کند، بنابراین این مقطع تحصیلی در کانادا هزینه‌ای نخواهد داشت. 

هزینه زندگی در کانادا چقدر است؟ 

به غیر از پرداخت هزینه‌های دانشگاه، شما باید هزینه‌های زندگی در کشور کانادا را هم پرداخت کنید. این هزینه‌ها شامل اجاره یا خرید خانه، خوابگاه دانشجویی، خرید مواد غذایی، حمل و نقل، تفریح و موارد دیگر می‌شود. به طور میانگین هزینه زندگی در کشور کانادا نسبت به ایران چیزی در حدود 71 درصد بیشتر است. همچنین هزینه اجاره خانه در کانادا نسبت به ایران حدود 124 درصد  بالاتر خواهد بود.

به طور عمومی، زندگی در کانادا برای دانشجویان حدود 12 هزار تا 15 هزار دلار هزینه خواهد داشت. البته این هزینه‌ها به روش زندگی و نحوه خرج کردن دانشجو بستگی دارد. بیشترین هزینه مربوط به مسکن در کانادا می‌شود. به عنوان مثال در شهری مثل ونکوور اجاره ماهانه یک آپارتمان یک‌خوابه حدود 1000 تا 1200 دلار است. اما در شهرهای کوچک‌ترمی‌توان با حدود 600 تا 700 دلار خانه اجاره کرد. 

ادامه تحصیل در کانادا با هزینه مقرون به صرفه 

اگر به فکر مهاجرت تحصیلی هستید و نمی‌دانید چه کشوری را انتخاب کنید، کشور کانادا یکی از مقصدهای محبوب و با امکانات فوق‌العاده آموزشی برای ادامه تحصیل به شمار می‌رود. شهریه دانشگاه‌های کانادا در مقاطع مختلف با توجه به رشته‌ای که دانشجو انتخاب می‌کند و محل تحصیل دانشجو تفاوت دارد. با این حال هزینه تحصیل در دانشگاه‌های کشور کانادا نسبت به هزینه تحصیل در کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، نیوزلند و استرالیا به‌صرفه‌تراست.همچنین برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر شما می توانید از موسسه مهاجرت تحصیلی کمک بگیرید. 

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان بین المللی هزینه های تحصیل برای ادامه تحصیل تحصیل در کانادا برای دانشجویان کشور کانادا هزینه تحصیل ادامه تحصیل کانادا نسبت چیزی در حدود هزینه ها مقطع دکترا هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۵۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،ده سال مانده به زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در عربستان سعودی، این کشور مشغول گسترش و بهبود زیرساخت‌های خود برای میزبانی از بزرگترین فستیوال فوتبال ملی در جهان است.

جایی که حکومت پادشاهی باید استادیوم‌ها، هتل‌ها و شبکه‌های حمل و نقل خود را به شکل قابل توجهی بهبود و گسترش دهد. خبرگزاری فرانسه در گزارشی به این مسئله پرداخته و اضافه می‌کند که زیرساخت‌ها دغدغه اصلی این پادشاهی نفت‌خیز نفت است، تنها کاندیدای برگزاری جام جهانی ۲۰۳۴ که به زودی رسما این میزبانی را از سوی فیفا دریافت خواهد کرد.

عربستان صادرکننده نفت خام فاقد منابع نیست، اما برای تلطیف وجهه خود به عنوان یک کشور محافظه‌کار و اسلام‌گرای افراطی تلاش می‌کند با جذب سرمایه‌گذار خارجی این نقیصه را برطرف کند.

این کشور با سرمایه هنگفت ۵۰۰ میلیارد دلار در پروژه شهری آینده‌نگر و بلندپراوزانه نئوم می‌خواهد تصویری از آینده را ارائه نماید. صرف نظر از اینکه این ایده جاه‌طلبانه تا چه اندازه عملی و اجرایی خواهد بود، بیشتر نمایانگر تمایل ولیعهد ماجراجوی سعودی برای نمایش و جلب توجهات جهانی است.


چالش استادیوم‌ها
برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۴ عربستان به ۱۴ ورزشگاه با ظرفیت دست‌کم ۴۰ هزار نفر نیاز خواهد داشت تا بتوانند پذیرای ۴۸ تیم حاضر در جام جهانی باشند، اما در حال حاضر تنها دو ورزشگاه آماده هستند؛ استادیوم ملک عبدالله در جده و استادیوم بین‌المللی ملک فهد که در ریاض در حال بازسازی است.

این کشور که دارای لیگ فوتبال معتبری است حدود ۳۰ زمین دیگر هم دارد، اما بیشتر آنها قدیمی، کوچک و یا احاطه شده توسط پیست‌های دو و میدانی هستند که دیگر در دنیای فوتبال مرسوم نیستند.

یکی از مقامات فدراسیون فوتبال عربستان به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «ما هنوز ده سال در پیش داریم که در طی آن وضعیت استادیوم‌ها به طور اساسی تغییر خواهد کرد.» او که نخواست نامش فاش شود، افزود: «این یک چالش بزرگ است، اما ما بر آن غلبه خواهیم کرد.»

اسکان و حمل و نقل
علاوه بر جام جهانی فوتبال، این کشور بیابانی با جمعیت ۳۲ میلیون نفر میزبان جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷، بازی‌های آسیایی زمستانی ۲۰۲۹ و همچنین بازی‌های آسیایی ۲۰۳۴ نیز خواهد بود. برگزاری بازی‌های زمستانی در این کشور بیابانی و کویری انتقاد طرفداران محیط زیست را به همراه داشته، اما پادشاهی سعودی می‌خواهد بدون توجه به این انتقادات تمام این فرآیند‌ها را به مدد دلار‌های نفتی طی کند.

قطر همسایه، که میزبان اولین جام جهانی در خاورمیانه در سال ۲۰۲۲ بود، قبل از این رویداد تا ۲۲۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرد که زیرساخت‌های مربوطه را نیز شامل می‌شود.


عربستان سعودی در حال حاضر ساخت دو استادیوم جدید را آغاز کرده است: استادیوم بین المللی ملک فهد در قیدیه، پروژه‌ای بزرگ در خارج از پایتخت، و استادیوم دیگری در شهر دمام، در شرق کشور. هر دو این استادیوم‌ها قرار است دو سال دیگر افتتاح شوند.

به گفته یک مقام سعودی، طراحی یک استادیوم جدید در دیریه در نزدیکی ریاض نیز از پیش تصویب شده، در حالی که رسانه‌های محلی گفتند که مناقصه‌های ساخت و توسعه زمین‌های فوتبال به‌زودی به ارزش ۲.۶۹ میلیارد دلار آغاز می‌شود.

اما این کشور تنها به استادیوم‌ها نیاز ندارد و حمل و نقل و اسکان طرفداران هم در شهر‌های میزبان این مسابقات یعنی در ریاض، جده، دمام و اب‌ها و همچنین در قیدیا و نئوم نیز حائز اهمیت است.

حسین ماهران، معمار، در کنفرانسی درباره طراحی و ساخت استادیوم که در ماه فوریه در ریاض برگزار شد، به خبرگزاری فرانسه گفت: «عواملی مانند اسکان و حمل و نقل عمومی در داخل و بین شهر‌ها هنوز باید توسعه یابد. اما واضح است که پادشاهی قاطعانه به این راه متعهد است.»

چالش عمده آب و هوا
گرما، در کشوری که دمای هوا در تابستان از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر می‌رود، چالش دیگری برای کشور میزبان است، اگرچه یاسر المصحال، رئیس فدراسیون فوتبال عربستان سعودی سال گذشته گفت که پادشاهی آماده است تا این رویداد را در تابستان مانند زمستان برگزار کند.


رضوان درویش، رئیس شرکت تهویه مطبوع عربستان سعودی گرین ایر به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «در حال حاضر برنامه‌های خنک کننده برای سه ورزشگاه مورد استفاده لیگ عربستان وجود دارد که ستاره‌های جهانی مانند کریستیانو رونالدو و نیمار را به خود جذب کرده است.»

فراتر از زیرساخت‌های فیزیکی، عربستان سعودی همچنین باید منابع انسانی لازم برای مدیریت سایت‌ها، از امنیت گرفته تا نظافت، از جمله تهیه بلیط و پذیرایی را نیز در نظر بگیرد.

لی کولیر، از گروه مشاوره STRI، با برآورد این که کشور خلیج فارس به جای واردات نیروی کار به دنبال آموزش سعودی‌ها خواهد بود، تاکید کرد که این یک چالش بزرگ خواهد بود.

در فاصله یک دهه مانده تا زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در عربستان سعودی این کشور با چالش‌های قابل توجهی رو به رو خواهد بود که امیدوار است به مدد دلار‌های نفتی، مدیریت و مشاوره خارجی و همچنین تربیت نیروی انسانی مناسب بتواند از پس آن برآید.

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • کانادا ۲ میلیون دلار به تولید پهپاد در اوکراین اختصاص می‌دهد
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی