Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت غرامت ۱۰میلیون دلاری از کانادا برای لغو بازی تدارکاتی با تیم ملی به سوژه فوتبال بحران زده ایران در آستانه جام جهانی تبدیل شده است.

به گزارش تابناک ورزشی؛ هوشنگ نصیرزاده درباره اینکه آیا فدراسیون پس از لغو بازی با کانادا می‌تواند از فدراسیون فوتبال این کشور غرامت بگیرد، اظهار داشت: انتخاب کانادا به دلیل نزدیک بودن فوتبال این کشور به کانادا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون فوتبال و کادر فنی قصد داشتند که شبیه‌سازی کنند و پس از آن هم یک دیدار دوستانه با اکوادور انجام بدهند. جسته و گریخته مطلع هستم که در قرارداد فی مابین دو فدراسیون بند فسخ و غرامت ناشی از فسخ وجود دارد. اگر یکی از طرفین این قرارداد را‌‌‌‌‌‌‌‌ فسخ کند، باید برای این اقدام غرامت بپردازد.

وی افزود: یکی از امتیازهای این قرارداد این است که برای فسخ عدد پیش‌بینی نشده است. معلوم نیست این فسخ در چه مرحله‌ای اتفاق می‌افتد و فدراسیون فوتبال ما این قرارداد را‌‌‌‌‌‌‌‌ فسخ نکرده و این فسخ از طرف کانادایی‌ها انجام شده، این موضوع تا حدودی ممکن است به سود ما باشد. به همین دلیل فدراسیون فوتبال ایران تابع از متغیری بوده که کانادا انجام داده است. در نامه ارسالی فدراسیون کانادا آمده به دلیل جغرافیای سیاسی قرارداد را‌‌‌‌‌‌‌‌ فسخ کردم و این موضوع را‌‌‌‌‌‌‌‌ به بازیکنانشان ربط دادند که البته آنها گفته‌اند دوست داشتیم با ایران بازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از خوبی‌های قرارداد مبلغ نبودن در آن است. تصور می‌کنم خسارت مادی لحاظ می‌شود، خسارت مادی یعنی هزینه ویزا، بلیت هواپیما و 400 هزار دلاری که قرار بود فدراسیون فوتبال برای بازی به ما بدهد. روی این موضوع زوم می‌کنند در حالی که در حقوق بین‌الملل بخش خسارت معنوی خیلی مهم‌تر است، زیرا ایران یک فیفادی را‌‌‌‌‌‌‌‌ از دست می‌دهد، ‌بازی دوم که با اکوادور قرار بود برگزار شود را‌‌‌‌‌‌‌‌ از دست داد. آثار تبعات سوء مدیریتی که نزد افکار عمومی مطرح شده است، هم جزو موارد حقوقی است و در حقوق بین‌الملل از لحاظ دلاری قابل مطالبه است. این پرونده در دادگاه CAS مطرح می‌شود و عزیزانی که می‌گویند به فیفا شکایت می‌کنیم حرفشان اشتباه است. زیرا در بخش حل اختلاف در قرارداد نوشته‌اند باید قرارداد در دادگاه حکمیت در لوزان مطرح شود.  در آن دادگاه ایران می‌تواند مبالغ بالا را‌‌‌‌‌‌‌‌ مطرح کند زیرا خسارات معنوی برچسب قیمت ندارد.

نصیرزاده در مورد ادعای معاون وزیر ورزش مبنی بر اینکه فدراسیون فوتبال حتی می‌تواند تا 10 میلیون دلار از کانادا غرامت بگیرد، گفت: مبلغی که معاون وزیر ورزش گفته به حقیقت نزدیک‌تر است زیرا خسارت معنوی برچسب ندارد و حتی می‌توانیم مبلغی بیش از این را‌‌‌‌‌‌‌‌ بگوییم. می‌توان گفت آثار و تبعات این فسخ قرارداد به فدراسیون فوتبال، تیم ملی و مردم منتقل شده است، می‌توان تقاضای غرامت معنوی کرد. برای این موضوع نمونه‌های متعدد زیادی وجود دارد که در دادگاه داوری ورزش و دادگاه لاهه مطرح شده است. احتمال اینکه این ادعا را از ما بپذیرند خیلی زیاد است. فدراسیون فوتبال می‌تواند مبالغ بالا برای جبران خسارت مطرح کند.

وی اضافه کرد: این قرارداد بخش محرمانگی دارد. نمی‌توانیم پس از فسخ قرارداد آن را‌‌‌‌‌‌‌‌ منتشر کنیم زیرا قرارداد محرمانه است و تا روز پایانی بررسی قرارداد در دیوان داوری ورزش محرمانه بماند. اکنون دعوا شروع شده و باید اصل محرمانگی را‌‌‌‌‌‌‌‌ حفظ کرد. مصاحبه‌ای هم که از کانادایی‌ها می‌آید می‌گویند قرارداد محرمانه است و درباره آن هیچ صحبتی نمی‌کنیم. حتی اگر دوستان به قرارداد دسترسی دارند آن را‌‌‌‌‌‌‌‌ منتشر نکنند تا فدراسیون فوتبال بتواند پیگیری حقوقی را‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام دهد.

کارشناس حقوقی فوتبال در خصوص اینکه آیا فدراسیون فوتبال تا این اندازه قدرت دارد که بتواند مبالغ مطرح شده را بگیرد، زیرا در هیچ یک از پرونده‌های قبلی برنده نبوده‌ایم،‌ توضیح داد: از پرونده‌هایی که مثال می‌زنید در مورد باشگاه‌ها است و شکایاتی که علیه باشگاه ایرانی در فیفا و دیوان داوری ورزش مطرح و منجر به نتیجه شده است، به دلیل طلبکار بودن مربی یا بازیکن بوده، نباید تصور کنید که خیلی از پرونده‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌ باخته‌ایم. به بازیکن و مربی پول نداده‌ایم و او شکایت خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ در دادگاه مطرح کرده است. بازیکن یا مربی از طریق شکایت خواسته‌اند پولشان را‌‌‌‌‌‌‌‌ بگیرند این به معنای باختن پرونده نیست.

نصیرزاده در خصوص اینکه آنتونی استوکس پس از دریافت مطالباتش باشگاه‌های ایرانی را‌‌‌‌‌‌‌‌ در فیفا محکوم کرد، توضیح داد: این گونه نیست. در مورد قرارداد استوکس اشتباهاتی مثل نفرستادن بلیت هواپیمایش انجام دادیم، خیلی از مسائل دیگر در این پرونده وجود داشت که جای پرداختن به آنها اینجا نیست.

وی در خصوص اینکه آیا امروز برای بررسی ابعاد حقوقی قرارداد بازی ایران و کانادا در فدراسیون فوتبال حاضر شده بود، گفت: خیر، یکی از دوستان من از قطر به ایران آمده بود و قرار بود او را‌‌‌‌‌‌‌‌ به فدراسیون فوتبال معرفی کنم. او گفته کمپ بزرگی در دوحه دارم که می‌توانم این کمپ را در اختیار تعداد زیادی از طرفداران ایرانی در جام جهانی قرار بدهم. من هم او را‌‌‌‌‌‌‌‌ به صادق درودگر معرفی کردم، صحبتی هم با حراست فدراسیون فوتبال داشتم.

کارشناس حقوقی فوتبال در مورد اینکه آیا پس از طرح غرامت از کانادا می‌توانیم با توجه به تحریم‌ها پس از شکایت از کانادا و صدور رأی به سود فدراسیون فوتبال می‌توانیم پول خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ از کانادایی‌ها بگیریم، توضیح داد: با توجه به اینکه سرنوشت مذاکراتی که در حوزه سیاسی انجام می‌دهیم نامشخص است، اما می‌خواهیم در دیوان داوری ورزش احقاق حق کنیم و پول خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ به عنوان غرامت از کانادا بگیریم. امکان دارد فعلا نتوانیم پولی دریافت کنیم، زیرا در عرف بین‌المللی پول را‌‌‌‌‌‌‌‌ به حساب جایی می‌ریزند که به اسم طرف وجود دارد.

وی در خصوص اظهارات روز گذشته صفی‌اله فغانپور مبنی بر اینکه اگر به من می‌گفتند می‌توانستم کمک کنم تا چنین داستان‌هایی شکل نگیرد، گفت: در جریان صحبت‌های فغانپور نیستم.

در مورد اینکه می‌توان از طریق ارز دیجیتال می‌توان از کانادا پول گرفت، گفت: ارز دیجیتال در فیفا به رسمیت شناخته نشده و تاکنون سابقه نداشته که این نهاد و AFC از این طریق پولی را‌‌‌‌‌‌‌‌ پرداخت کنند.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبله میمونی متروپل آبادان پارچین سامانه یکپارچه فروش خودرو حسن صیاد خدایی هوشنگ نصیرزاده تیم ملی فوتبال تیم ملی فوتبال آبله میمونی متروپل آبادان پارچین سامانه یکپارچه فروش خودرو حسن صیاد خدایی فدراسیون فوتبال داوری ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در واکنش به بالا رفتن میانگین سنی بالای لیگ برتر معتقد است مربیان را نمی‌توان به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کرد.

به گزارش مشرق، مجید جلالی، رئیس کمیته فدراسیون فوتبال درباره صحبت‌های مهدی تاج مبنی بر پیر بودن لیگ برتر فوتبال ایران، با اشاره به اینکه خروجی لیگ با میانگین سنی بالا در تیم ملی هم دیده می‌شود، اظهار داشت: این مسئله یک موضوع واضح و روشن است، با توجه به اینکه در دوره گذشته جام‌جهانی و همچنین جام ملت‌های آسیا، تیم ملی یکی از پیرترین تیم‌های شرکت کننده بود، ضرورت تغییر نسل در تیم ملی فوتبال احساس می‌شود. در چنین شرایطی تغییر نسل تیم ملی در حالی که بدنه فوتبال و لیگ کشور میانگین سنی بالایی دارد، ممکن نیست.

وی افزود: پیر بودن لیگ سبب شده که میانگین سنی تیم ملی هم بالا برود و پیر شود. بنابراین در کمیته فنی فدراسیون پیشنهاداتی را در این رابطه برای فصل آینده لیگ برتر به سازمان لیگ ارائه کرده‌ایم. همچنین در این زمینه برای تغییر آیین‌نامه نقل‌وانتقالات جهت جوان شدن لیگ جلساتی خواهیم داشت. در آیین‌نامه نقل‌وانتقالات بندهایی وجود دارد که باید در آن تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در ادامه با اشاره به شرایطی که سبب شده است میانگین سنی تیم‌های لیگ بالا برود، تاکید کرد: وقتی در لیست باشگاه‌ها، ۲۲ بازیکن بزرگسال و ۷ تا ۸ بازیکن خارجی بتوانند حضور داشته باشند، مشخص است که فرصت به بازیکنان جوان نمی‌رسد. در این زمینه‌ها باید مقداری تجدیدنظر کرد.

جلالی با بیان اینکه یکی از عوامل تاثیرگذار در بالا رفتن میانگین سنی لیگ، دیدگاه نتیجه‌محوری در بین مربیان و باشگاه‌ها است، تصریح کرد: علاوه بر این تعداد زیاد بازیکنان بزرگسال در لیست باشگاه‌ها و همچنین مجوز جذب ۶،۷ بازیکن خارجی، سبب می‌شود که فرصت به بازیکنان جوان نرسد و بازیکنان جوان خیلی به سختی بتوانند خودشان را به ترکیب برسانند و شایستگی‌هایشان را ثابت کنند. چنین رویکردی لیگ را پیر می‌کند.

وی میانگین سنی بالا را تنها متعلق به لیگ برتر ندانست و عنوان کرد: در لیگ‌های پایین‌تر هم با این مشکل روبرو هستیم و باید در آیین‌نامه جذب بازیکنان در لیگ‌ها تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره اینکه به نظر می‌رسد با پایین آمدن قدرت ریسک مربیان ایرانی، استفاده از بازیکنان جوان هم کمتر شده است، گفت: ما مربیان را نمی‌توانیم به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کنیم اما می‌توانیم از طریق آیین‌نامه لیست بازیکنان و اینکه تعداد بازیکن جوان و بزرگسال چند نفر باشند، تیم‌ها و مربی‌ها را به سمت استفاده از جوانان سوق بدهیم. همچنین با درج برخی مقررات تشویقی در فصل نقل‌وانتقالات، می‌توان برای تیم‌هایی که از بازیکن جوان بیشتر استفاده می‌کنند، امتیازی در نظر گرفته شود.

جلالی درباره اینکه با ادامه این روند، فوتبال ایران چه آینده‌ای پیش رو خواهد داشت، تاکید کرد: هیچ راهی جز جوانگرایی و تغییر نسل پیش روی فوتبال ایران نیست، اگر می‌خواهیم در آینده با تیم‌های بزرگ رقابت کنیم و تیم ملی در مسابقاتی که شرکت می‌کند یک رقیب قوی باشد، نیازمند تغییر نسل هستیم. البته امروز استفاده بیشتر از بازیکنان جوان تبدیل به یک باور عمومی در بین اهالی فوتبال شده است و باید این کار انجام شود و فضا برای تغییراتی که باید صورت بگیرد، آماده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مورایس یک فصل دیگر قرارداد دارد/از شایعه تا واقعیت مذاکره با نویدکیا برای بازگشت به سپاهان
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • کانادا ۲ میلیون دلار به تولید پهپاد در اوکراین اختصاص می‌دهد
  • کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم
  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم
  • کیومرث هاشمی: نظارت بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت
  • کانادایی‌ها به دنبال استخدام سولسشایر
  • هاشمی: دخالتی در امور اجرایی استقلال و پرسپولیس نداریم
  • جبلی: در آینده نزدیک تکلیف حق پخش ورزش مشخص خواهد شد +فیلم